Archive for januar, 2007

André har laget en vugge

Hjemme hos oss har vi en vugge som bestefaren min har laget, og mannen her i huset er ganske fingernem han også. En vordende bestemor bestilte en slik vugge fra ham, og da var det bare å sette i gang:

vogge1pm11

 Og den ble kjempefin!

vogge3yu41

 Den har årstall også.

 

Moren til babyen som skal ha denne vuggen er en venninne av oss, så jeg bestemte meg for å lage litt tilbehør:

teppe1xl11

 Med noen maskinsømmer og et par strykemerker er det plutselig blitt et teppe….

 

teppe3nn31

 Som passer fint oppi en vugge eller en vogn…..

Framgang på VM-genseren

Det er akkurat 10 dager siden jeg kjøpte garn til denne, men på grunn av manglende oppskrift har jeg ikke akkurat «råstrikket» på den… Nå er jeg også fri for garn, men jeg håper at kanskje en utsending kan kjøpe både garn og oppskrift for meg i løpet av helga :)

vmframgangnt71

 

Manne har invitert til teselskap

Vi bloggere er invitert til koselig virtuelt teselskap hos Manne. Du kan lese mer om det på bloggen hennes, og gjerne bli med du også.

Te er jeg glad i. Jeg har et bra utvalg i skapet mitt, og favoritten er nok fruktte i løs vekt. Jeg foretrekker sukker i den, suketter er kun en nødløsning…  Akkurat i dag laget jeg en kopp te av en pose Lipton Ceylon Garden. Lunchen er allerede inntatt, så det ble ikke så mye tilbehør. Men deilig var den tekoppen, for det er et skikkelig surt og gneldrete vær i dag. Ikke så kaldt, men det blåser og fyker noe enormt…. Håper at flere vil komme i selskap, det kan bli spennende å se hvor mange vi blir, selv om vi bor meget spredt rent geografisk sett.

tebp91

 

Ferdig

Nå er de to babysettene ferdige. Det var jo ikke så veldig mye arbeid igjen på dem, men det er godt å få det unna……….

jakkeluesokker9qd1

luesokkesett8rg1

VM-genser til Simen

Har startet på en VM-genser til Simen, men de hadde glemt å bestille oppskriften på Willumsen. Jeg har derfor kun strikket første arm opp til der hvor mønsteret skal starte, la opp etter OL-genseren fra i fjor…… Oppskriften ankommer antagelig butikken i tidsrommet onsdag – fredag……

vmgenser5pu1

 

Dokumentasjon på at sola er her

Joda, sola er tilbake, og det har den nok vært lenge… Men skydekket har liksom ikke villet slippe taket, det har ligget lavt ned over fjellene. Da er det ikke mye sol å spore :) Men her er den endelig. Bildet er tatt i dag ca. kl. 13.30:

sol1eg11

 Ungene nyter sola, og var kjempelenge ute og lekte i dag også. Marte var på besøk hos Malin, og derfor ble det bare litt krangling i dag :)

ungerisn5mf1

 

Endelig nok snø til å leke i

Vi har ikke akkurat hatt mye snø til nå denne vinteren. Men i natt kom det et lite lag med våt nysnø og la seg på det som var her fra før. Ungene var lykkelige og hadde en kosetund ute, riktignok før de ble uvenner og begynte å krangle:

jonasisn0qt1

Jonas i farta….

malinisn6kv1

Malin….

simenisn7cw1

…….og Simen har laget hopp i akebakken….

Johanna er på besøk

For en stund siden var Johanna her på besøk, og Jonas ville sikre at gravemaskininteressen også opprettholdes hos små jenter:

jonasjohanna5fz1

 

I etterpåbursdag hos Anna

På tirsdag var vi i en forsinket bursdag hos Anna som fylte 3 år den 14. januar!

jonasoglise2un1

 

Jonas og Lise

simenogenya3km1

Simen leker med Enya.

annahospappaen8sw1

 Hovedpersonen Anna ville slett ikke bli tatt bilde av…

Pixielue

Har strikket enda en Pixielue:

pixie2tz1

 

Denne er strikket i melert 4-tråds Regia..

Neste side »