Archive for oktober, 2006

Julegave nr. 2 er ferdig

Så er andre julegave ferdig (må kanskje få satt knapper i den som ble først ferdig også). Jonas står modell og det ser ut til at han liker genseren…

Bildet er tatt i formiddag og gir et bilde på været her for tiden. Ikke noe snø enda, men det ligger rim på marka etter natten. Det er jo koselig slik når det er dag og solen skinner, men utpå ettermiddagen blir det vått, mørkt og ukoselig. Hadde gjort seg med litt snø slik at det blir litt lysere og renere ute…

theogenserma81

 

Oppskrift: Flygenser fra Sandnes med modifikasjoner

Garn: Smart

Pinner: 3 og 3,5

Ullbukse

Skulle egentlig strikket på alt det som haster, men ullbuksegarnet lå der og ropte på meg:

 

ullbuksenry31 

Blånissegavene er ferdige

I morgen skal to av tantebarna mine få overrakt litt Blånisseutstyr. Aron skal få skjerf og votter, mens Theo får lue og votter. Aron fikk lue for nesten 2 år siden, men ønsket seg mer tilbehør. Slik ser alt ut ferdig tovet og tørket:

blnissetingei11

 

Jeg valgte å bruke kun den lyseste fargen på båndene i det ene paret, og bare den mørkeste fargen i det andre paret. Dette er for at guttene skal se forskjell på vottene sine…. Håper de blir fornøyd med gaven :)

Blånissevotter

To par Blånissevotter er ferdig strikket, men ikke tovet. Her henger de i vinden, sammen med Jonas, i klatrebusken vår i fjæra:

blnissevotterpv41

 

Blånisseskjerf

Blånisseskjerfet er ferdig. Tantebarn Aron har bestilt skjerf og votter hos meg, så nå gjenstår kun toving av vottene:

skjerf1yg91

skjerf2nu41

     

Kvalitetstid

Siste dag av høstferien. Mens pappa og storesøsken dro til badeland måtte Jonas og jeg finne på noe sammen. Siden høsten viser seg fra sin beste side i dag med sol og 14 grader var det bare å ta turen i fjæra:

ute1lk11

ute2lt81

ute3se41

ute4mb71

ute5kt61

ute6tx01

ute7xg11

ute8tv61

ute9oy31

ute10mk01

ute11ln01

        

Brennende himmel

Kan ikke dy meg for å legge ut disse nydelige stemningsbildene av og til. Denne himmelen ser veldig varm ut, nesten som den brenner. I tillegg gir den et magisk gjenskinn på havet:

brennendehimmelzj21

 

Lester til André

Så kan jeg også vise frem lestene jeg har strikket til André:

lester

 

Paul Stanley

Paul Stanley har vært min musikalske helt siden jeg var 9 år gammel i 1979. Endelig er han klar med sitt andre soloalbum som kommer 24. oktober, ellers er han jo mest opptatt med KISS.

paul

 

paulsolo

Bursdag og toving

Jonas og Malin har vært i 1-årsdag hos tremenning Johanna Mari i dag. Der var også tremenning Peder (som er Johannas søskenbarn):

bursdagjohannago11

 

Mens vi var i bursdag har Ida og Simen hatt hobbyverksted hjemme på kjøkkenet. De har kost seg med en eske ull. Simen har tovet en figur, og Ida har laget grytekluter. Utrolig flott, ikke sant?

tovingic21

 

Neste side »