Archive for juni, 2006

En smak av sommer

I dag hadde vi endelig en smak av sommer her i nord. Deilig vær, og ungene koste seg i den nye gummibåten som Simen har fått:

bt7fp1

 

Og når ungene måtte overvåkes mens de var på havet kunne mor selv plassere seg på steinkaia med yndlingshobbyen sin. Jan er kommet på pinnene her også, sommertopp får være sommertopp i noen dager. Alt for enkelt å bestille oppskrifter på nett.

Framgang på sommertoppen

Slik ser sommertoppen ut nå:

copy1oftopp3sv1

 

Musikkskoleavslutning

Musikkskolen hadde stor avslutning og de to eldste ungene våre deltok. Musikkskolelærer Lise sitter ved siden av og hjelper til…

Malin spiller piano:

 musikkmalin5ks1 

Simen spiller gitar:

musikksimen0nd1

 

Jonas og gjengen på tur

Jonas kjører traktor nesten hele tiden, og her har han søskenbarn Anna og tremenning Peder i vogna:

jonasannaogpeder7ia1

 

Påfugljakke ferdig

Nå er også denne jakken ferdig. Enkel og morsom strikking. Den er ikke stor, bare akkurat nyfødtstørrelse tror jeg…. Håper bare at det dukker opp en mage med kvinnelig huleboer her i nærheten snart. Dette er definitivt en jentejakke…..

ferdigpfugl0gm1

 

Nøstebarnjakken er ferdig

Så er Nøstebarnjakken ferdig. Kjempefornøyd med den. Helt enkel og deilig og myk. Er begynt på en sommertopp til Malin i Mandarin Petit. Ble inspirert av Virtuellas Lace-prosjekt. Bilde av starten kommer senere i uka…

nstejakke2et1

 

Babyjakkene

Er ikke helt i strikkemodus for tiden. Har litt for mye å tenke på/gjøre på jobb og får dermed ikke mye tid til å strikke. Men når jeg strikker er det disse to babyjakkene som får oppmerksomhet. Det er nok fordi jeg strikker dem bare fordi jeg har lyst, og det er ikke noe som må bli ferdig til en gitt dato.

Nøstebarnjakken er så og si ferdig. Mangler et par cm nederst på et erme,  og så skal det hekles noen kanter og bånd.

 nstebarnjakke8iw1 

Påfugljakken har fått ferdig bolen. Er begynt på det ene ermet.

pfugl2ah1

 

Påfugljakke

Strikk innom hadde fått inn noen søte oppskrifter fra Mayflower. Fant en nydelig babyjakke med påfuglmønster som jeg bare MÅTTE strikke. Kan noen i familien eller vennekretsen vennligst skaffe til veie en søt og nusselig jentebaby? Her er i alle fall starten:

pfugl9jr1

 

 

Jonas og mamma

Nå raser liksom dagene avgårde, og man vet ikke ordet av før det blir helg igjen. Tror det har noe med at skoleåret nærmer seg slutten, og da er det alltid hektisk på jobb med prøvelaging, retting, møter, samtaler og rapporter. I tillegg skal det jo være tid til turer, idrettsdag og svømmetur til fritidsbadet.

I dag har Jonas og jeg vært i bursdag hos Julian som fylte 1 år. Mange søte små var samlet. Da vi kom hjem hadde vi en liten kosestund på fanget som endte i en fotosession:

megogjonas4wm1