Archive for mai, 2006

Ny lue og isspising

Så er maioppskriften min ferdig. Ikke helt som på oppskriften, men «frøken vet hva hun vil ha» ville ikke ha baskermodell.

blondelue8tn1

blondelue24eh1

   

 

I dag er det finvær igjen, det har vi egentlig hatt mye av i det siste. Jonas og Anna sitter på benken utenfor huset hos bestemor og bestefar mens de spiser is.

isspising0qs1

 

Malin blir 7 år i dag

Lille storpia vårres Malin fyller 7 år i dag! Gratulerer så masse, vi er kjempeglad i deg, verdens søteste og beste jente……….

Her sitter hun ved bursdagsbordet sammen med søskenbarn Anna til venstre, og venninne Veronica til høyre:

malinbursdag1kh1

 

Gamle klær blir nye klær

Jeg ble inspirert av Helenes omsying av fravokste klær og satte i gang selv… Fant en alt for god bukse som tilhører Malin, men som er alt for kort i beina og har en malingsflekk bak på en legg. I tillegg hadde jeg liggende en nydelig blomstret genser som Malin vokste ut av for 3 år siden:

fr0cx1

etter6ss1

  

Sommeren står for tur, og da var valget enkelt.. Piratbukse med søt og jentete blomsterkant nede på beina:

bukse2ys1

 

Blomsterbroderiene som var nede på buksebeina har jeg tatt vare på, de kan nok komme godt med senere. I tillegg er det ganske mye igjen av den blomstrete genseren, et nydelig bomullsstoff…..

Det blå mysteriet

Det blå mysteriet er ikke lenger noe mysterium, tror jeg… Nå ser nok de aller fleste hva det er, nemlig en Nøstebarn omslagsjakke. Hadde liggende mønster og silkeull og fikk lyst til å strikke noe bare for å strikke. Dette er bare et koseprosjekt, og det dukker helt sikkert opp noen som kan bruke denne. Venter bare på ny babyboom i vennekretsen eller i familien ;)

bl8ch1

 

Hurra for 17.mai

 

17maitog2sg1 

 

Da er feiringen over for i dag, i alle fall den organiserte. Vi er vel hjemme igjen, og det var godt…. Ikke så mange grader ute, men vi hadde faktisk oppholdsvær og en del sol. Vi skal vel ikke klage…

Helt øverst er det et bilde av Meløy Hornmusikk, André er fanebærer. Barnehagen og skolen kommer gående bak…

 

leker3kl1

Neste bilde er av ungene mens de er med på leker på skoleplassen.

Under her er et bilde av ungene før vi gikk hjemmefra i formiddag, godt kledd..

17mai0ce1

 

Hansker til Anniken

Så er de oransje hanskene til søsteren min ferdige. Strikket i Alpakka fra DSA:

annikenhansker5am1

 

Tildafigur fra Virtuella

Jeg ga bort en Tildabok til Virtuella og ønsket meg en Tildafigur som betaling. Her er beviset på at karen er kommet til Meløy. Han poserer stolt i fjæra for anledningen:

tilda2fz1

 

Blondekanten

Nå er kanten blitt passe stor til å være lue som passer Malin. Neste steg er å ta opp masker slik at jeg kan strikke resten……

blondekant0ds1

 

Babyteppets framgang

Noen husker sikkert at jeg måtte rekke opp Jonas sitt babyteppe for å redde det. Nå er det i ferd med å strikkes på nytt, og jeg er akkurat kommet over midten:

teppe4zo1

 

Hva er dette?

Dette har jeg hatt lyst til å strikke lenge, og nå er det på pinnene enda jeg har alt for mange andre ting på gang… Noen som ser hva det er?

hvaerdette2et1

 

Neste side »