Archive for april, 2006

Odessalue

Odessabølgen er over oss, og jeg måtte prøve meg på en jeg også. Denne er strikket i BabySilk, men den ble ikke spesielt stor. Blir sansynligvis gave til en liten frøken. Passer jo fint på Jonas, men kanskje litt for jentete:

odessa9kp1

 

Russ 2006

Min nest yngste søster, Iselin Marie, er orangeruss i år. Et av russekravene er å bade før 1. mai. 13 grader i lufta og sol er jo ikke så ille, best å bare hoppe uti det….

bading17bi1

bading30xh1

bading25ab1

bading45jb1               

              

Jonas har fått dinosaurgenser

Nå er endelig dinosaurgenseren ferdig. Den har måttet vente mens jeg har konsentrert meg om andre prosjekter, men nå er den endelig kommet på sin lykkelige og fornøyde eier:

jonasidinogenser8pd1

 

Søskenbarnhelg

I helga har Jonas hatt besøk av søskenbarn fra begge sidene. Han var så heldig å bli født midt i mellom søskenbarna. De to eldste ungene våre er en del større enn sine kusiner og fettere….

jonasoganna7ot1

 Her leker Jonas og Anna sammen. Det er 6 måneder mellom dem.

 

jonasogtheoogaron1fr1

 Her er Jonas sammen med Theo som er 1 år yngre, og Aron som er 1 år eldre enn ham….

Lue i Babysilk

Denne luen i Babysilk og Tutti Frutti skal bli en gave til en liten gutt. Våre barns yngste søskenbarn, Lise 1 år, er modell:

lisemedlue4sm1

 

Genser på 5 dager

Hadde ingen anelse om hva tantebarnet mitt, Lise, skulle få til 1-årsdagen sin… Når idèene uteblir så må det jo bli noe strikket. Tenkte at en litt tykk genser til å ha under parkdressen nå på våren burde bli bra.. Fant diverse rester i Smart og satte i gang. Hadde ikke oppskrift, men jeg tror den tilsvarer ca. 1,5 – 2 år i størrelse. I dag skal gaven overrekkes, håper at den faller i smak……

 

Storgutten vår Simen fyller 11 år

 Senere i kveld feires dagen med kaker, snacks og film på gutterommet…..

simen11r5mk1

GRATULERER MED DAGEN GUTTEN VÅR!

Fint vær i påsken…

Vi har vært veldig heldige med været i påsken… Det setter i alle fall minstemann Jonas pris på.. Han er en skikkelig uteunge som helst sitter i sandkassen hele dagen hvis han får lov… Nå har vi tatt ut alle lekene hans, og ikke minst – TRAKTOREN!

jonasleker4nv1

 

Så glad kan man bli

Lykken er våren:

jonasler9fe1

 

Hansker i Alpakka er fedige

Her er endelig hanskene mine i alpakka fra DSA ferdige. Garnet fikk jeg i HV-gave fra Madevik i februar. Jeg er veldig fornøyd med dem:

hanskerferdige8gi1

 

Neste side »