Archive for januar, 2006

Strikkeolympiade

Så har jeg gjort det igjen! Meldt meg på en knitalong som jeg slett ikke har tid til å henge med på, men på en annen side så skal jeg jo strikke en ny genser til Malin allikevel. Spørsmålet er jo om jeg kjarer å ta gullmedalje.

Jeg har tenkt å strikke denne genseren, men bytter kanskje ut den gule fargen med en annen. Må se hva jeg finner ut når jeg kommer meg på garnbutikk.

dg157061me0pd1

 

Nytt sett til Jonas – og litt til…

Jeg hadde så lyst til å prøve Nanukgarnet fra Du Store Alpakka. Fant oppskrift på denne genseren og luen i et hefte. Garnet er litt ekkelt på pinnene. Det knyter seg lett og er ujevnt. Men jeg er jo mest glad i tynt garn, så det kan jo være forklaringen på min lille motvilje. Kommer nok til å strikke av det flere ganger for de ferdige plaggene er deilige. 

genser0ul1 

 

Jonas digger Wig Wam på mp3 – spilleren mens han prøver genser foran juletreet. Genseren ble strikket på 2,5 dager i romjula. Fort gjort i alle fall.

 

lue7kc1

 

Her er Jonas på tur i fjæra med ny lue på. Det er huset vårt som vises i bakgrunnen. Ja, dette bildet er tatt i romjula, og slik ser det ut ennå… Ikke noe snø her, nei…..

 

 Sokker 2006 går på Hobbyboden dette året. Januarsokkene mine er str. 2 – 4 år strikket i Regia.. Vanlige, gode raggsokker:

 

sokker3kp1

 

Er også med på Babysettalong. Håper at jeg er litt på forskudd for en gangs skyld og kan få ferdig et helt babysett før det evt. dukker opp en ny baby i familien eller vennekretsen. Så langt har jeg strikket lue og sokker, og nå har jeg ikke mer garn. Trenger forresten en pause i dette settet, for jeg har andre ting som må strikkes nå.

 

lueogsokker9wt1 

 

Knitalongene florerer nå på nyåret. Er også med på Gavealong 2006. Januargaven hos meg ble et «Malinskjerf» i Noros Blossom. Et deilig garn…

skjerf6ej1