Archive for august, 2005

Skolestart

 I går startet vår lille Malin på skolen. Nå har vi to skoleunger og det er litt vemodig å tenke på at de er blitt så store. Skolen vår er fådelt med 30 elever, og Malin har bare en klassekamerat som heter Camilla…. Men så går de sammen med 2. – 4. klasse, så i klasserommet er de jo mange flere. Det var veldig mange sommerfugler i Malins mage kvelden og natta før skolestart, men det er vel slik det skal være…..

  malinsimen9fn1

  jonas3kd1

Her er alle tre ungene våre på første skole- og barnehagedag i år. Malin er førsteklassing, Simen er femteklassing og Jonas har nok enda fire år igjen i barnehagen… Kanskje det er derfor han ser litt betuttet ut?

 Vottene og sokkene som Peder skal få er ferdige. Håper at de kan være til hjelp når høsten stiger på….

Har besluttet å LEGGE ERIS PÅ IS en stund. Finner ikke den optimale garnkvalitet, og slett ikke en farge som jeg føler meg fornøyd med… Da er det bare å legge bort planene til jeg finner et garn som jeg faller pladask for…. 

Men vær ikke redd. Det skal nok dukke opp haugevis med nye prosjekter her framover.. Gleder meg til å vise fram tøflene fra tøffelalongen…

Dette holder jeg på med nå

Akkurat nå holder jeg på med flere prosjekter. Er med på tøffelalong på Hobbyboden. Får ikke vise fram de snart ferdige tøflene før 15. september, men det kan jo bare være spennende.

Strikker på et par babysokker til lille Peder, sønn av søskenbarnet mitt. Han har allerede fått en jakke, men nå skal det bli sokker og votter på ham også:

sokker6bu1

 På Hobbyforum prøver vi å strikke og hekle lapper som skal bli til lappetepper. Disse skal sendes til Misjon uten grenser som distribuerer dem videre til barn som trenger dem. Dersom dette høres interessant ut kan du lese mer om det her.

sollapp4ue1
Jeg har strikket ferdig en lapp til nå, men det blir helt sikkert flere….

 

Genseren er endelig ferdig

Har tvangsstrikket på genseren som Simen skal bruke i høst.. Endelig er den ferdig. Jeg syntes den var kjedelig å strikke… For lite mønster til at den var spennende, og for mye (luser) til at jeg bare kunne strikke i vei uten å tenke eller følge med. Men her er den. Fin ble den jo. Modellen selv ville helst ikke bli tatt bilde av, så her er genseren uten eier:

genser9cj1

 

Babysokker og Pixielue

Jeg har strikket et par sokker for en nettvenn i Danmark, selvfølgelig er det benyttet Babysilk i dem. De er deilige å ta på, og sikkert utrolige å ha på. Håper en dansk liten baby blir varm og god på føttene sine om et par dager :-)

 

babysokker21dc1 

Så måtte jeg jo bare prøve denne! Pixielue :-)

Den er så søøøøøøt, og baby Håkon inni den ser jo veldig fornøyd ut. Litt stor til ham enda, for han er jo bare 2 måneder…… Mamma Linda var i alle fall fornøyd med fasongen for den sitter så godt over ørene.

pixielue5wf1