Archive for juli, 2005

Noen småting

Holder på med noen småting for tiden. Synes det er godt med små prosjekter som blir relativt tidlig ferdige for tiden. Har jo liggende den genseren i str. 12 år i Smartgarn, og den gnager litt på samvittigheten min. Må nesten få den ferdig før det blir kaldt og ullgenservær, men det er forhåpentligvis enda noen uker til :-)

Strikket en kopptue i full fart her om kvelden. Skal bli gave til en av bestemødrene mine som har hatt bursdag nå i juli:

kopptue8hs1

 Har strikket to til av de søte luene etter en oppskrift fra Du Store Alpakka. Denne gangen ble det lyngfarget Babysilk og Tutti Frutti.

luer2kb1

 Har produsert to par babysokker til to av de nyankomne i familien/vennekretsen. De er strikket av Nøstebarns merinoull etter en Nøstebarnoppskrift.

babysokker9fz1

 Ellers så er jeg så vidt begynt å tenke på jul. Har strikket en arm til en genser i str. 2 år. Strikkes i Jaeger Baby Merino DK. Har kjøpt det hos Marit og det er godt å strikke med. Hvis motet holder blir det en lignende genser i str. 1 år også….

genser2r5zc1

 

Smykkeproduksjon

Moro med strikkelisesmykkene! Til høyre er et som er heklet også:

        smykke27qe1        smykke35jp1

Jonas fyller 2 år!

Hipp hurra for Jonasgutten vår som fyller 2 år i dag. På bildet leker han med en av gavene. En flott bilferge med bil og tilhenger. Gjett om gullklumpen var fornøyd med dagen……..

jonas2r0ns1

 

Grønn jakke ferdig

Har gjort ferdig den grønne Bånsulljakken i rillestrikk. Den ble flott den også; og moro å strikke.

bnsullgrnnferdig9zr1

 

Sol, sommer og strikking

Vi har virkelig hatt sommer her de to siste ukene.. I dag er det (heldigvis) overskyet, så da får jeg blogget litt. Jeg har dessverre pollenallergi, ganske kraftig sådan, så jeg sitter mye inne og strikker. Alternativet er å dra ut på en holme i havgapet, for der er det begrenset med gress……. Men vi har det jo nydelig ute på de små øyene: her er en liten titt:

bading

 

 Jeg har fått et nytt favorittgarn. Babysilk fra Du Store Alpakka. Nobo var så snill og kjøpte noen nøster til meg av en feilspinning, ble da så glad i garnet at jeg kjøpte et lite lager da jeg var i Oslo for vel en uke siden…. Her ser dere en lue strikket i Babysilk og Tutti Frutti, et tynt sort garn med dotter i grå nyanser…..

lue1pi1

 Denne luen blir skjønn til veslegutt når høsten kommer… Ikke så veldig behagelig nå når vi har hatt bortimot 30 grader……. Luen ble myk, glatt og tøyelig, og den sitter suverent :)

Har strikket en hvit «Bånsull jakke» av det naturhvite Babysilk garnet. Kjøpte saueknapper på Panduro som satte prikken over i`en…….

bnsullhvit7xz1

 Bånsullmønsteret er jo veldig enkelt og greit, men jeg prøver meg på en variant i riller nå… Garnet er selvfølgelig Babysilk i en deilig petrollignende farge…..

bnsullgrnn6yz1

 Moro med litt variasjon i strukturen. Håper bare at det er nok garn, tror det er bare akkurat…..