Archive for februar, 2005

Ullbukse

Ullbuksen jeg har strikket til sønnen av en venninne er ferdig… Bukser er ikke så veldig motiverende å strikke, men du verden så nyttige plagg det er:

ullbukse33vl11

Jonas leker ute

Jonas og jeg benyttet det fine været til å være ute og leke i den lille snøen vi har. Knipset noen bilder av ham, og barnebilder blir jo egentlig finest når ungen ikke ser rett inn i kameraet…..

 jonas7py11

 

Party Triangle Stole

 

Kjøpte garn til et sjal denne uka og da måtte jeg jo bare prøve….. Slik ble det:

      

Her ser man sjalet som heter Party Triangle Stole med et nærbilde av flippen som blir brettet ned når man har det på seg. Garnet er glatt og deilig, og dette sjalet blir nok bare lekkert utenpå en finkjole.

Garnet er kjøpt fra Strikk Innom ! og oppskrift (på engelsk, men Marit oversetter hvis dere spør) finner dere her

Litt om Jonas og litt om strikking

Jonas, 19 måneder,  er så morsom å være sammen med for tiden. Han lager egne ord på mange ting, f. eks. lådl-lådl som betyr tisselur, og døsus som er støvsuger. Dessuten er han så veldig interessert i alt som foregår rundt ham, og man kan se at han nyter livet. Særlig utelivet :-) Tror jeg kanskje er mer oppmerksom på hvor deilig denne småbarnstiden er nå, siden han er unge nummer 3 og liksom skal være den siste. Må nyte det i fulle drag :-)
Det betyr egentlig ikke noe at han vekker meg halv 6 hver morgen når det er med et suss !

jonasute8ls11

 

Bestilte garn fra Marit i Strikk Innom!  for noen dager siden, og dagen etter kom det allerede. Makan til service :-) Kjøpte garn (Party og Kid Merino) til et sjal som jeg kanskje skal gi bort i gave. Bilde kommer.

 I tillegg har jeg fått tak i noe båndgarn til et par vesker, og komplettert med litt garn som jeg skal strikke en genser til jentungen av…..

I dag var jeg 5 minutter innom i en garnforretning og kom ut med 4 nøster beige Baby Ull som jeg skal strikke en babyjakke av… Kanskje jeg burde prøve å få ferdig noen prosjekter først :-(

Har blitt med i noe som heter TAKK. Det er en fin sammenslutning av hobbyglade mennesker som ønsker å sende små oppmerksomheter til hverandre. Hvem som får hos hvem er helt tilfeldig, og en morsom måte å glede andre på. Vi legger ut ønskelister og gi-bort lister. Dette blir spennende. Har allerede postet 4 små oppmerksomheter, klarte ikke å vente!

Babybukse

En venninne har fått barn, søsteren min skal ha i april, en annen venninne skal ha baby i mai og søskenbarnet mitt venter småfolk i juni… Har da noe å henge fingrene i framover. Har begynt på en bukse i Lanett. Må strikke litt med «guttepreg» og litt som er mer «jentete», så får vi se hvilke kjønn som ser dagens lys framover.

 bukse1

 

Stripesokker

Nest siste sokkepar i Six Sock knitalong:

striper1