Archive for juli, 2004

Cloverleafsokkene er ferdige

Og slik ble de. Har begynt på neste sokkeprosjekt «Making Waves», men har det til «ekstraarbeid». Holder på med en babyjakke som jeg skal ta bilde av snart.

2

 

Kopptue

Har strikket en kopptue, det så jo så artig ut… Og det var det også. Blir nok flere av dem selv om man kanskje ikke bruker hjemmestrikkede :-)

3

Cloverleafsokker

Har gjort ferdig den første sokken «Cloverleaf» i Six Socks Knitalong. Har brukt en tråd mørk blå og en tråd lilla av Alpakka garnet fra Pinnsvin Design. Pinner nr. 3.5. Vet ikke om dette garnet egner seg så bra til sokker, men jeg får teste det ut… Jeg strikker dem til datteren min Malin som er 5 år og modell på bildene.

6

5

4

 Mønsteret og fargene kommer antagelig ikke så godt fram her, men det blir fint i virkeligheten synes frøkena selv :-) 

 

Fiona er ferdig

 

fionabagfinished1

Denne var det moro å strikke! Trodde at I-cord (Noen som vet hva det heter på norsk?) var vanskelig å strikke, men det var jo bare barnematen når man skjønte det… Takk til Virtuella for klargjørende og avgjørende videosnutt av I-cord…

Ferdig i dag

Lester i Regia garn som jeg strikket til Jonas i vår fordi alle babylestene var for små. Fikk ikke festet trådene før i dag ! Noen som kjenner seg igjen ?

regialester1

Fiona Drawstring Bag

fionabag1 

 

Har meldt meg på en knitalong. Denne bagen så så fin ut. Skal lage den til datteren min. Litt styr med å forstå de engelske strikkeuttrykkene, måtte «plage» noen andre som også har laget denne.