Lue i Babysilk som stort sett ble produsert mens vi var i Praha:

Knappene som er laget som traktor med henger ble kjøpt på håndarbeidsbutikken Filium som befinner seg på kjøpesenteret Palladium (ligger på Namesti Republiky). Filium hadde alt man kunne ønske seg av knapper, sysaker, glidelåser, strikkepinner (bambus og Addi) og tilbehør. (De har nesten samme utvalget på Tesco-butikkene også). De hadde også en del garn, men andelen akryl var for stor til at jeg handlet av det. Kjøpte heller et par nøster flerfarget bomull som skal bli nye kopptuer….

Her vises også dusken på luen….

 

På flyet nedover (ja, fra Norge får man strikkepinnene med i håndbagasjen) strikket jeg ferdig kopptue nummer to av nøstet med Mandarin Petit. Tror den ble nesten like stor som den første…

 

Da jeg kom hjem monterte jeg denne babyjakken som jeg har strikket på i lengre tid. Det er modellen Mykeste myke babyjakke 2 fra boka Myk start:

Jakken er også strikket i Babysilk, som etterhvert er blitt et av mine favorittgarn!

 

I løpet av sommeren har jeg fått noen awarder. Jeg er ikke så flink til å blogge om dem, men her kommer en oversikt:

Denne har jeg fått fra Randi. Hun har en veldig inspirerende blogg full av interiør og fotografier. Enda så det dukker det også opp et og annet håndarbeide. Bloggen hennes er verd et besøk….

Denne har jeg fått fra Hege som skriver så godt om familieliv og strikker så det suser. Hun er veldig flink til å finne på aktiviteter sammen med barna også. Enda en blogg du bør besøke…. Denne awarden har jeg også fått fra Lise som også skriver inspirerende om familieliv, hus og hjem. Ikke overraskende er også hun en rask og dyktig strikker, du må nok innom hos henne en tur også…..

 

Denne fikk jeg i går fra Hønehuset. Bloggen hennes er for tiden stappfull av søte, små rosa klær som hun har laget til sin lille tulle som ble født veldig for tidlig. Den historien er også å finne i bloggen hennes. Sjefshøna i Hønehuset er nok en av mange i bloggverdenen som jeg virkelig kunne tenkt meg til å møte på ordentlig, vi har nemlig kjent hverandre via nett i minst 4 år nå. Har du enda ikke oppdaget denne bloggen er det bare å komme seg innom på besøk med en eneste gang :)

 

Siden disse awardene har reist rundt på blogger hele sommeren vil jeg ikke gi dem videre til noen spesielle, tror nemlig de fleste kan ha fått dem. Men dersom noen er innom her og enda ikke har fått dem er det fritt fram å forsyne seg: I love all of your blogs!