Som jeg sikkert har fortalt tidligere har vi veldig mye slekt i USA. Det er fordi oldefaren min emigrerte dit på 20-tallet med sin store barneflokk. Bare oldefar og  bestefar kom tilbake til Norge, og da sier det seg selv at slekten i USA bare vokste og vokste med årene. Mange av slektningene våre har vi møtt mange ganger før, både når vi har vært der og når de har vært her:

amerika0

Pappas søskenbarn Bibbi og mannen hennes Carl har vært her denne uken, og på dette bildet ser vi også min tremenning Davids to barn: Leif-Axel Haakon og Karolina Solveig (morsomt at ungene har fått skandinaviske navn!)

 

amerika

 Frank og Martine kom innom, og Frank var så snill  at han tok med seg David og Leif-Axel på fjellet en kveld for å fiske. Jonas lekte i sanden sammen med Karolina, fisket sammen med Leif-Axel og alle ungene spilte tennis, Playstation og så filmer sammen.

 

svartisen11

En av dagene tok vi med oss tremenning David, hans barn og våre barn til Svartisen med båt. Det var en populær tur, spesielt for David som jobber som fotograf . Her i Norge ble det mange bilder av vakker natur.

 

svartisen21

Og mat må man ha på tur, dermed ble det grilling av pølser i det fri, og alle så ut til å kose seg..