Ull i bruk har vært en gjenganger på mange blogger i det siste etter at Monstermønster først publiserte sitt innlegg om temaet. Her kommer mitt:

Ullibruk

Her er ullplaggene jeg bruker for tiden, noen mer og andre mindre.

Til venstre den grønne jakken som først ble strikket som jakken Nanna. Den ble alt for stor og vid til meg, og da bestemte jeg meg for å rekke opp hele prosjektet. Jakken fikk nytt liv etter andre gangs strikking, men den blir ikke brukt så ofte fordi den fortsatt er ganske stor. Det virker som kombinasjonen av de tre garntypene i jakken går ut og vokser i bruk. I tillegg er jakken utrolig varm, så den blir brukt når jeg skal til steder der jeg forventer å fryse.

Den lyse kjolegenseren var et herk å strikke. Alpaca Bouclé var ikke så strikkevennlig da pinnene hektet seg fast i de små løkkene. Men genseren er hyppig brukt. Den er lett og veldig varm, og det er deilig med plagg som varmer rumpe og lår.

Den lilla vesten brukte jeg veldig mye den første tiden. Etterhvert har den faktisk blitt avglemt. Men nå er den børstet støv av, så kanskje den kommer på denne vinteren. Vesten er veldig varm, den også. Består av dobbelt garn i ull og alpakka.

Mariusgenseren er en favoritt. Må innse at jeg trenger enda en genser, kanskje i et annet mønster.

Den brune jakken strikket jeg da yndlingsjakken min måtte kasseres på grunn av hull både her og der. Den ble ikke like god som den gamle selv om oppskriften er omtrent den samme. Garnet er et annet, så type garn er nok avgjørende akkurat i dette tilfellet.

Yndlingsjakken var denne. Må nok strikke en ny!

ullibruk2

Jeg savner en ny yndlingsjakke, den var i dobbel tynn ull, men jeg må antagelig ha et par jakker i enkel tynn ull også. Men tør jeg gå for striper? Ser man bredere ut da? Kanskje en jakke med mønster blir bra!

Nå har jeg bare tatt med mine egne strikkeplagg. Ikke de jeg har gitt bort, og ikke de som ungene har. Et skikkelig egoinnlegg altså. Burde kanskje hatt med Still Light også, den bruker jeg veldig mye selv om det er en kjole.

Still_Light_3_medium

Dersom du vil se enda mer ull i bruk bør du titte på følgende blogger: Monstermønster, Marihøna, frksnupp, vibeke, Wool rocks og Pinneguri.