På Uformelt har vi også en hobbyadventskalender, og her lager vi pakker til hver søndag i advent i tillegg til en julaftengave. Jeg vet fortsatt ikke hvem jeg har fått gaver hos, for vi er hemmelige adventsvenner. Kanskje kommer det noen hint i pakkene slik at jeg etterhvert avslører vennen min :) Alle gavene blir lagt i denne tråden etterhvert som jeg pakker dem ut.

Julaftengave: Nydelig lys, herlig garn som jeg aldri har sett eller prøvd før, kakao, te og marsipan. Tusen takk Martep!

Gave fjerde søndag i advent: Enda en nydelig hespe med New Zealand Lammeuld, nåler og en bit marsipan!

Gave tredje søndag i advent: En nydelig hespe New Zealand Lammeuld og marsipan. Har funnet ut at martep er vennen min, tusen takk! Jeg elsker alle gavene jeg har fått til nå!

Gave andre søndag i advent: Servietter, marsipan og to herlige alpakkanøster :) Tusen takk, hemmelige venn. Vet fortsatt ikke helt sikkert hvem du er, det er mange som strikker Mariusmønster for tiden.

Gave første søndag i advent: Lilla kubbelys, marsipan og nydelig alpakkagarn! Tusen takk til vennen min. Ble mindre klok på hvem du er etter dagens hint, nemlig.