Jonas, 19 måneder,  er så morsom å være sammen med for tiden. Han lager egne ord på mange ting, f. eks. lådl-lådl som betyr tisselur, og døsus som er støvsuger. Dessuten er han så veldig interessert i alt som foregår rundt ham, og man kan se at han nyter livet. Særlig utelivet :-) Tror jeg kanskje er mer oppmerksom på hvor deilig denne småbarnstiden er nå, siden han er unge nummer 3 og liksom skal være den siste. Må nyte det i fulle drag :-)
Det betyr egentlig ikke noe at han vekker meg halv 6 hver morgen når det er med et suss !

jonasute8ls11

 

Bestilte garn fra Marit i Strikk Innom!  for noen dager siden, og dagen etter kom det allerede. Makan til service :-) Kjøpte garn (Party og Kid Merino) til et sjal som jeg kanskje skal gi bort i gave. Bilde kommer.

 I tillegg har jeg fått tak i noe båndgarn til et par vesker, og komplettert med litt garn som jeg skal strikke en genser til jentungen av…..

I dag var jeg 5 minutter innom i en garnforretning og kom ut med 4 nøster beige Baby Ull som jeg skal strikke en babyjakke av… Kanskje jeg burde prøve å få ferdig noen prosjekter først :-(

Har blitt med i noe som heter TAKK. Det er en fin sammenslutning av hobbyglade mennesker som ønsker å sende små oppmerksomheter til hverandre. Hvem som får hos hvem er helt tilfeldig, og en morsom måte å glede andre på. Vi legger ut ønskelister og gi-bort lister. Dette blir spennende. Har allerede postet 4 små oppmerksomheter, klarte ikke å vente!