På forumet Uformelt har vi hemmelige adventsvenner. Vi gir hverandre gaver hver søndag i adventen i tillegg til en julegave. Jeg kommer til å legge ut bilde av alle søndagsgavene i dette innlegget etterhvert som de blir pakket ut.

 

På julaften fikk jeg en strålende flott pakke:

 

 Posh yarn, marsipan, Knit Pro-pinne, magnetbånd, mappe og flere av de søøøte stjernene som ble helt nydelige på juletreet vårt. Tusen takk Smurfa, dette var en herlig julegave! 

 

Jeg fikk ikke pakke til 4. søndag i advent heller, men det er ikke Smurfa sin feil. Hun sendte i god tid. Men i dag, 3 dager etterpå, kom endelig pakken. Posten er sen for tiden, men det er koselig å pakke ut på en onsdag også:

Jeg fikk del 4 av mysteriestrikken, en søt boks med knapper og maskemarkører, nåler og enda et nøste med Lima. I tillegg lå det en oppskrift på Lilleput Baby Jacket i konvolutten. En herlig pakke, verd å vente på ;)

 

Det ble tredje søndag i advent, men pakken min kom ikke til da. Først på tirsdag dukket den opp i postkassen:

sc3b8ndagsgave3

Oppskrift på Shawl-collar shawl, maskeholdere, fint bånd og oppskrift og garn til del 3 av smUGGSene.. Tusen takk Smurfa!

 

Det er andre søndag i advent, og ungene og jeg har pakket ut dagens gave:

sc3b8ndagsvenn2

Enda en nydelig heklet stjerne, en heklekrok, oppskrift på en flott babylue som jeg har sett mye på, maskemarkører og godsaker til ungene (det forsvant før kameraet ble funnet fram). Men ikke minst fikk jeg andre del av mysteriestrikken. Og etter å ha lest oppskriften er jeg helt sikker på at Smurfa er vennen min! Tusen takk for nok en herlig pakke!

 

I dag har jeg med god hjelp fra Jonas og Malin åpnet den første gaven:

sc3b8ndagsgave1

Min hemmelige adventsvenn har laget et mysterium til meg. Jeg får en gave hver søndag og i den befinner det seg deler av en oppskrift. Jeg må strikke dette for å finne ut hvem vennen min er. Garnet som følger med er nok tenkt til oppgaven. Gleder meg til å starte. Ellers har jeg fått en plastube for å tre masker på, en heklet stjerne og flotte maskemarkører.

Jeg har en liten mistanke om hvem dette er, vet nemlig hvor vennen min bor. Må nok strikke litt for å bli sikker :)