Det må man nesten si når man ser på været. Det er noen fine soldager av og til, men vi har mye grått og kaldt vær for tiden. Da det var på det gråeste gikk det et stort turistskip forbi. Arcadia heter det, og passerte Svartisen akkurat da en tung, grå regnsky la seg over den. Turistene fikk ikke sett så mye av isbreen, men vi fikk da sett det flotte skipet som cruiset rett forbi hagen vår:

arcadia.JPG

 

Så har det vært St. hansaften, og vi hadde grilling av mat og Marshmallows:

sthans.JPG

 

På torsdag var vi barnevakt for Johanna, og det er bestandig stor stas. Malin ordnet med dukker og utstyr til henne, og været var heldigvis bra…

johannabesok.JPG

 

Før kongebesøket den 18. juni sprettet jeg opp hele bunaden min i fillebiter. Den har egentlig ikke vært særlig passelig i noen retninger på ca. 15 år. På tide å gjøre noe med, men å ta den med til Husfliden var uaktuelt. Her var det bare å bite sammen tennene og la det stå til… Og bunad ble det da til slutt, resultatet kan beskues litt lenger ned i bloggen (selv om ikke hele bunaden vises på bildet…)

bunad.JPG

Jeg strikker også, men har ikke noe å vise fram akkurat nå. Har meldt meg på en Nøstebarn-along, så jeg kommer til å grave fram den typen garn om ikke så lenge :)