Onsdag og torsdag denne uken hadde jeg med meg elevene mine på mellomtrinnet på fjelltur. Vi leide øyas felleshytte «Fjellheim» og hadde en veldig fin tur.

fjell.JPG

Og så vakkert som det er ved Storvatnet en sommerkveld…

 fjell2.JPG

Her er et bilde av Simen. Det er tatt på platået man kommer til etter å ha tilbakelagt oppstigningen «Løyfta». På klare sommerdager ser vi Lofotveggen helt i det fjerne, enda den er langt, langt borte…

 

___________________________________________

 

Jonas er kjempeglad for at båtsesongen er i gang. Tross sommertemperaturer er det ganske kaldt på havet, så han og Malin er ikledd varme klær når de skal hente Ida på Hestøya….

bat.JPG

_______________________________________________

 

Jeg har fått en flott Hv-gave, og jeg tror at min hemmelige venn er enten TorillA eller Anki siden stikkordet på hintet var ordet HØNE :) Garnet jeg fikk er helt nydelig. Slik alpakka har jeg aldri prøvd, og Malin har allerede bestilt noe fint av de to nøstene med Karisma. Muffinsformene forundrer meg mest. Er det noen som vet at jeg saumfarte hele kommunen for å finne former med motiv før Malins bursdag, men uten hell? Nå er de i alle fall i hus, og neste gang vi skal pynte muffins er vi godt hjulpet! Tusen takk til min hemmelige venn, pakken var virkelig super!

hv-juni.JPG