Hos oss er det sommer! Nesten for mye, i alle fall for de i familien som har pollenallergi… Juni har vært varm og tørr, og juli starter også slik. I dag har det vært oppe i 27 varmegrader og bassenget måtte bare fram:

 

badxm51 

 

På fredag arrangerte vi utdrikningslag for Ellinor som skal gifte seg førstkommende lørdag, 07.07.07, med søskenbarnet mitt:

ellinorfc01

 

Ellinor til venstre på bildet… Og akkurat her er vi på konsert med……..

 kidsyb91

 

«THE KIDS»

Torstein Flakne er nemlig en av mine norske favoritter, men jeg foretrekker han klart i Stage Dolls fremfor dette konseptet. Stage Dolls er på et helt annet musikalsk nivå enn The Kids, og jeg synes at Torstein Flakne er en bedre vokalist enn Dag Ingebrigsten. Men allikevel, jeg koste meg på konsert, sto fremst og sang med. Kan jo alle sangene fra storhetstiden på begynnelsen av 80-tallet :)

 

 På lørdag var vi i bryllup hos Hilde og Jarl:

hilde1yw01

 

Hilde og Jarl med de to eldste ungene på kirketrappa.

 

Jarl har en lidenskap i livet – lastebiler. Det er yrket hans også, og dermed er han i besittelse av lastebil påmontert maskinhenger med løftekurv. Originalt skal det være når brudgomen skal frakte sin brud fra kirketrappa og bort til bryllupslokalet. Tror ikke alle bruder ville taklet den turen :)

hilde2fn51

 

Nå om dagene lader vi opp til neste bryllup med planlegging av serveringsrekkefølge og øving på brudemarsj…