Altså, Wollmeise må du bare ha hørt om dersom du ferdes på diverse strikkeforum eller besøker håndarbeidsblogger. Det er så godt som ingen som ikke har nevnt dette garnet i en eller annen sammenheng. Garnet legges nemlig ut for salg i små mengder til uannonserte tider. Jeg hadde tenkt å holde meg unna, men så fant jeg oppskriften på hanskene Bobbie. Da var det bare å forsøke å få fatt på en av disse nesten uoppnåelige herlighetene. Med god hjelp fra en bloggvenninne fikk jeg tak i en hespe, og mine Bobbiehansker er under produksjon:

bobbieunderveis

Og hva synes jeg? Garnet er utrolig flott med tanke på farger. Det har en spesiell glød. Under strikking får det også en ganske spesiell struktur/overflate. Til Bobbie er nok garnet perfekt, men jeg tror ikke at jeg kommer til å bruke veldig mye tid og krefter på å skaffe meg så mye av dette garnet. Men møter jeg på flere prosjekter som roper «Wollmeise» mot meg når jeg ser oppskriften så vil jeg nok handle igjen :)

 

Men, det finnes utrolig mye herlig garn som man ikke trenger å slite seg ut på å få tak i. For tiden strikker jeg også av dette nydelige garnet av merinoull og silke. For å bestille besøker du bare Nøstebarn for å kjøpe den turkise merinoullen. Det brune er Duo silkeull fra Pinnsvin Design.

nc3b8stebarngarn